Roses….

ehem3…cmner? adakah munger ros neh comel cam kite?  hokay2…kite tau kite lagik comel dr munger neh *sila la muntah di dalam lobang tandas umah jiran anda ahakz.=D

bakul serta balang kuih raye *hohoho…org yg order mende neh dah bayor abih ke posa taon lepas tu? ahakz2😀. Pn Nina nak yg simple2 ajo, dier request awal2 spy dier dpt gak bekas ni utk raya taon neh, tiap kali on9 muka buku jerk dier musti errr bukan musti la…WAJIB…hehehe Wajib dier tanya mende neh dah ciap ke belom, xsabou2 lak dier neh hahaha seb bek la dier tu kaum kerabat kite kalo tak mau je ke tempeleng dier sampai kepala teleng sbb xmo hekot syarat2 pengorderan KERAWIT KRAFT *bahasa apa la kite guna neh? sila la pahamkan sendirik

biler dah ciap yg neh…kite dgn sonang hatinyer nak teruskan dgn order2 yg menimbun tu jd xperlu la kite asyik diajukan soklan ‘yg sayer order tu dah ciap ker?’  ahakz…

^

^

^

awakkk… T.T

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s