bleh tak kite nanges :'(

kite rs nak nanges sgt2 neh…😦 kuciwa teramat sgt rs hati neh sob3 *batu belah batu bertangkup, makan la kite telan la kite, kite kuciwa teramat sgt hurm…nasib la biler kite menjadik sowang yg serba serbi kureng serba serbi ketiadaan, serba serbi ketidak pandaian. Biler kite meminta pertolongan, sila la tulun dgn penoh keikhlasan & jgn mengharapkan balasan dr kite sbb kite xmampu nak bg balasan yg setimpal dgn pertolongan yg kamu kamu kamu kamu dan kamu jugak berikan pd kite.

Kite jeles meles tgk org berjaya & kite pon berusaha ke arah mencapai kejayaan & kekayaan itu ttp kite perlukan mentor yg betul2 berjaya ttp diri kite dikelilingi dek org2 yg asyik collaps jerk, yg xpandai uruskan hal sendirik, xpandai uruskan masa, xpandai uruskan kewangan *Jika kamu berkawan dengan pembuat besi,maka apa yg kamu dpt ialah bahang panas and percikan api,tetapi jika sahabat kamu ialah si pembuat minyak wangi maka secara tidak langsung kamu akan turut mendapat merasakan keharuman wangian yang akan terlekat di badan kita. jd biler org2 disekeliling kite adelah yg sll gagal dlm membuat sebarang peningkatan idop maka kite pon terjebak samer…adoyaiiii.

 ~loser

Kekadang hati kite meronta2 semangat nak buat itu ini tp badan kite mintak ‘time break’ ..lotih2, kite terkejar buat itu ini, org mintak tulun kite tulun w’pon hakikat sbnry kite ini sowang yg ketidak pandaian😦 . Biler kite pk2 blik ape yg kite buat skrg ni sampai terkejar2 masa, xcukup rehat bla blablabla….nmpk la sgt kite neh tamak haloba *siler la maki kite yg bengong neh cecuke hati kowang. bleh kite nanges?😦

baiklah…..kite akan berusaha berusaha berusaha berusaha dan berusaha lagik hingga kite berjaya & kaya. Kite akan cube buat yg terbaek, kite akan cube belajar berdikari sepenohnyerrrrrr. Kecian plak kite rs kat dirik kite sendirik, ye la kan…nak kuarkan duit kat ATM bank pon xpandai, nak bank in duet pon xpandai, nak bayor bil2, nak pos brg pon bengong sumer mintak org tolong xke kecian tuh?…umor dah nak masuk 40 tahun ape pon xtau buat sendirik tu 1 hal la kan…nak drive kete pon penakut jugak, adoyaiii lesen simpan lam dompet tiap2 taon renew pe kejadahnyer kalo xberani bwk kete *kite xde kete, kalo nak bw kena pinjam kete org plak huhuhu xke kecian tuh? hurm…bleh kite nanges? nanges atas kebengongan dirik sendirik😦 kecian2 dulu kite berani gak bw kete tp sbb 1 kes kite bw kete org & org sdh tidak suke, sbb kite calarkan kete dier ye la time tu baru lagik pat lesen xpandai nak agak keadaan persekitaran…bangggg sreeetttttttt calar kete tuh…maafkan kite, kite xsengaja time tu😦

 

baiklah…xmo pk lagik hal2 yg cedih2 lam idop kite, lets smile like nothing happen huhuhu

^

^

^

^

^

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s