uittt…mude ker? soping dgn sonang hati ^.*

ehem3……pokcik teksi yg kite nek nak g LRT tu ckp kite mude bebenor cam umur 20-an..miahakkaka ye la sgttttt. dah 30+++ dah neh, kerepot sudah. Pepun makaceh la pokcik n yg penting tambang teksi sayer bayor ikut meter yer pokcik ;P  hahahah

cuti hari pertabalan agong kite kuar soping sowang2, hurm biasa la kan, nak srh sape teman laiee? org bujang wat care bujang la. Kite g beli brg jahitan then kite suke2 nak sggh SOGO, hehehe SALE2..tiap kali kite kuar Jln TAR je SOGO sure SALE …sepanjang tahun SALE ajer kerojenyer. Biler dah sampai SOGO tu tmpt yg paling kite suke sesangat nak sggh adalah di bhgn lelaki, kalo dah sggh tu sure la kite beli, hengat kali ni nak beli benda lain tp benda tu jugak yg kite  amik, hurmmm tiap kali pon camtu, sure awak bosan dah kan? hahaha dah lama xtgk awak mn la kite tau saiz lagik dah, tp nmpk cam awak dah DEBAB lalalaala =P emm panjang? pendek? iskhhh cucah2, cucah la nak pilih.

kalo beli terkocik kang cmner nak tuko? haru2. Biler awak nak dtg jmpa kite neh? ghindu ar ..tau tak? GHINDU RINDU WINDU segala bagai *haram…awak xkecah pon Kalo dtgkan senang nak g soping beli itu ini. Nmpk sesuatu tp beli kang awak xsuke plak hurmmm camner neh? mencik toi ar biler xleh wat keputusan yg drastik plastik magnetik neh dah la rs nak terkucil org plak ramai, adesss. Nak beli utk kite sendiri xde saiz la plak, ayoooo kite makin gabak besou, last2 berpusing2 la kat tmpt yg same sure sales gurlz salesman heran. Pegang berpuloh2 kali tp xbeli2 gak pon *itut cuke ati kite ar, ade kite srh ko bayor? ehem3.

Awak dtg la jmpa kite, ti kite g soping same2, mkn same2 kat secret recipe yg xbopa nak cedap tu lalaala lagik kite nak wat per?…jeng3…..aippp xbek tau hahaha. Akhirnya kite beli la jugak setelah kite direnung atas bwh bwh atas kiri kanan kanan kiri dpn blkg blkg dpn…lain yg kite rancang lain yg kite sambar tp xper la kan yg penting keikhlasan, cewaaaaahhhhhhh.

Kite blik umah br kite tau de gempa bumi kat ACHEH nun..uihhh time tu kite kat SOGO ar sdg tawaf bhgn lelaki…bc betul2 bhgn LELAKI, bkn pompuan, pakaian pompuan ka SOGO tu xde yg cecuwai dgn kemontelan kite neh, sob3 *ilex ar….yg penting bhgia😀 bl utk org kesayangan pon dah ok , kite dah rs hepi berjuta2 seteroberi dah tp kalo dpt tgk awak lagik la kite hepi tp apakan daya, sdh suratan awak pergi meninggalkan kite  :( time kt SOGO kite pon de gak rs goyang2 gitu tp biler dikaji dgn lebih teliti faktor kegoyangan itu br ler kite tau, goyangan sbb obesnyer org2 pompuan yg berduit lebat menolak2 kite utk memilik pakaian *terasa bagai di pasar lambak..2 lai singgit 2 lai singgit adesss, belambak lagik la ken baju kat SOGO ni yg diorg nak jual, jgn gelabah bewak hokay. Awak de rs goyang2 tak? ritu xnmpk awak goyang la wakakaka siot je xkan time keje nak goyang2 goyang2..goyang2 goyang2 ahakzs….

biler sampai umah dgn senang hati kite snap pic nak antor kat awak tp…hurmmm awak xmcm dl lg, awak xsuke kite wat cengitu…errrr…..

*kite dah malas nak menaip…mata gapeel dah muncu, huagggrrrrrr….ngantok…blah2

 

 

^

^

^menunggu..kite ttp menunggu

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s