Baru kite tau, awak ade . . . yg lain… :( + kenangan

hurm…kite baru dpt tau jer…awak xkesah pon biler kite xde sbb awak dah ade org lain utk dipggl 3. Maafkan kite sbb sentiasa menunggu panggilan & meset awak pggl 3. Ya…kite salah, kite xsedar dirik😦 air mate kite mengalir biler tgk awak pggl org lain 3. Kite cuma terkilan sikit, kite xmarah awak, awak jgn riso kite xmarah  ***riso? awak xpernah riso pon kan?

*hanya mampu memandang …sembunyik2

~google

bape hari kite xsehat, awak lgsg xcari kite, kalo dulu pg ptg siang mlm awak cari kite ade cerita yg awak nak kongsikan dgn kite, ayam terbang cakar dahi awak pun awak mms kat kite, kaki luka time potong rumput pon awak kasik tau kite, ya..itu dl……dl kalo kite majok, awak ckp awak ssh hati, biler wat keje mesti de something happen kat awak, mesti jemari awak yg runcing tu terluka tp tu dulu kini awak sgt bhgia…. *nanges kite skrg ni sampai hati awak melupakan kite😦 ye la kite tau kite ni xde pe2 erti pon lam kehidupan awak. Kite xmintak awak pe2 kat awak…kite xmintak duit awak pon. Kite cuma mintak sesuatu yg xperlu dibayar sesuatu yg xboleh dinilai dgn Ringgit Malaysia apatah lagik Dollar Amerika pendek kate xbleh dinilai dgn mata wang….kaseh cayang kite pon xbleh dinilai…dan xpernah berubah.

*hadiah mula2 kite kasik awak🙂 ingat tak?

~google

sememangnyer kite xpandai mengambil hati dan xpandai menjaga hati😦 maaf kan kite yg hina ni. Kite xberbohong pd awak, kite cerita ape yg kite nak cerita, tp tu dl, kini cerita kite xde sape lagik nak dgr, kite simpan lam hati jerk…cerita sedih cerita gumbira, cerita lawak mega cerita terkini hiburan sensasi…sumer kite simpan. Kite takot nak meset awak kite takot nak tepon awak…tiap kali kite pandang je nombot tepon awak tu….pandang… pandang… pandang dan pandang lagik.

*Kite hanya mampu memandang…memandang sehingga kabur pandangan dek kerna juntai manik kristal bergenang. Kite rs sedih sgt…sgt2

~google

tibe2 tingat *time cedih2 mmg sll tingat… awak mms kite pic anak patung kai seat belt lam kete abg awak…hahaha comel giler, pic awak nak blik dr Kuantan, comelnyer, awak sgt lucu, kite ingat lagik yg kite ketawa sampai kuar air mata tgk pic anak patung kai seat belt tu  tp kite dah xde pic tu😦

*pic tu xde kite ganti pic neh..bleh?

~google

byknyer kenangan…hurm…nnt kite wat n3 sal kenagan plak yer…suka duka mengimbau kenangan…..

~google

^

^

^

^

~percaya pada ku~

3 3 3

~google

3 thoughts on “Baru kite tau, awak ade . . . yg lain… :( + kenangan

  1. ghindu kamu jugak akak sayang… sabo ye kak. kita pon tengah menahan kesaboran spy tidak berasa benci ni, titik2 hitam kebencian dh ada dalam hati… haishhhh!

    insyaAllah, jadik kak… 6/5 okies. cam biasa ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s