Kat umah kite de mummy & baby tucen :D

2 3 hari neh…mummy tucen bw baby dier dtg umah kite..sllnyer kite nmpk mummy tucen je…kite tgk baby tucen tu comel je, bulu dier lembut tp mummy tucen sgtttttttttt la garang kite nak usap bulu baby tucen pon xkasik, cengei sggh la, kalah rimau…aummm hahaha

pg smlm kite nmpk mummy tucen bersin…hik3 dier cecema la kot, ashummm2, baby tucen plak asyik tgk mak dier bersin, sgt comel gaya baby tucen tuh. Baby tucen sdg nyusu kat bwh pewot mummy tucen tiap kali mummy tucen bersin baby tucen akan kuarkan kepala dr bwh pewot mummy tucen then dongak kepala tgk muka mummy tucen, tiap kali mummy tucen bersin baby tucen wat gaya tuh hahaha sgtttttttt comel *silap kite xamik pic rugi2 :( 

hehehe…pic ni time baby tucen abih nyusu, udah kenyang, dier jilat2 mulut dier, biler kite dekat dier wat muke garang cam mummy dier jugak. Kite tgk dier tido sgt kiut miut tiut, biler kepala dier terlentok2 mcm udak tecik yg degil xmo tido hahaha jap ke kiri jap ke kanan, ke depan hahaha ptg2 dier suke men lam longkang tepi umah, tertonggek2, comel toi gayanyer😀

nnt lunch hour kite nak blik umah tgk de tak mummy & baby tucen neh kat umah, dier suke lepak bwh ampaian, cejuk kot kat situ sodap lena🙂

erkkk…kite cam dah suke tucen plak neh, tp tucen eyak ucuk ar..xcuke2😦 . Opis kite pon de ‘tucen tue’ …mencik ar…

^

^

^

berikan ku bahagia….

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s