kite syg awak rindu awak…..

Beberapa hari ni xde nak cite sal keje2 ‘keras jari’..cite sal ‘crafting sampai kerinting’ blablablabla…..mood xde😦 kite rasa penat sgt. Setiap hari tido 2 jam jer tu pon kira ‘tido2 ayam’ ja. Badan letih, fikiran letih…otak asyik teringat jer…musim ujan lagik….*ape kena mengena dgn musim ujan?  jantung speeding jgn ckp la dag dig dug di dalam dada…nak nanges pun ade😦

hampir2 nak meset awak tp selesai taip meset nak tekan send rs sedih sgt, bergenang ayaq mata woo

sedih biler ingat kate2 awak seblm kejadian, masa kejadian kite lagik sedih biler dgr awak ckap cenggitu kat kite, sesudah kejadian kite lgsg xdgr lagik awak ckp pe2 utk kite

hampir2 kite nak komen kat fb awak tp biler kite hengat blik ckp awak….kite jd sedih blik, kite xnak nanges lagik tp kite nanges jugak…nanges dan nanges dan nanges lagik sampai kite rs hina sesgt. Bodohkan kite, tp kite pernah cakap kite xnak tgglkan awak sampai bila2 pun jadik kite xpernah tggl awak, kite bw awak ke mana jua kite pergi…awak ada dalam hati kite slmnya.

Tiap2 hari kite tgk pic tu, dah bertahun pic tu, pic tu kite yg amik gn henpon buruk kite tu time kite g berjimba2 dulu, awak hengat tak? & kite harap awak xtukar pic tu, kite suke tgk pic tu..kite rs awak sgt comel..sampai bile2 pon awak comel di mate kite…

kite nak jd pelindung awak tp kite xmampu, diri kite jauh dr awak. Kite di sini awak di sinun, jauhhhhhhhhhhhhhh….sgt2 jauh….

jadi kite sentiasa doakan awak & kite sentiasa sebut 3 3 3 w’pun awak xdgr, xnmpk…tp kite ttp sebut, bgun tido sblm tido kite ttp sbt seolah2 kite sebut spt dulu2 setiap hari. Kite harap kite xlp sebut sampai bila2 pun xlupa.

Idop kite sgt indah biler awak ade dgn kite w’pun hakikatnyer diri awak jauh dr kite, kite seolah2 nmpk awak cenyum dkt kite. Hengat tak kite nak pggl awak bintang spy kite bleh jd bulan…hehehhe selagi de bulan dan bintang, kite xkan terpisah.

kite tau yg kite xmungkin dpt jmpa awak lagi. Skrg kite cm dpt intai awak dr jauh jerk, tu pon pokcik google & En Mark yg tulun kite intai awak, Kalo diorg xde camne kite nak intai awak nak tau sal awak lagik…tenkiu & lebiu pokcik google & En Mark .Tp biler kite pat intai awak kite jd sedih😦

biler sedih sgt kite g jejalan sowang sambil fikir nape harus terjadi sesuatu yg kite xhingini…kite jeles tgk org lain epy jer, diorg xde masalah ker?

biler kite sampai kat tempat kite pernah ‘dating’ kite tingat awak, kite cenyum,  di situ trcipta memori terindah walau hanya utk seketika

tp biler kite dgr lagu2 ‘jiwang karat’ kite jadik sedih lagik…dgr lagu Ungu pun kite nanges. Sedihnyer kite rs biler dgr semua lagu2 sedih tu.

xpe2…hati kite sgt kuat, sgt2 kuat dan kite pasti amat pasti kita boleh laluinyer sebagaimana kite harungi segala ujian dan dugaan idop sblm kenal awak…kite pasti boleh, doakan lah kite yer.

apa yg pasti skrg ni, kite syg awak kite gindu awak dan ……ketahuilah awak, yg kite xpernah berubah dan xpernah melupakan awak, doa kite sentiasa mengiringi setiap langkah awak. Kalo dulu setiap saat kite tau ape awak buat , awak di mana…tp tidak lagi skrg namun doa kite utk awak ttp ada.

kite sayang awak

333

2 thoughts on “kite syg awak rindu awak…..

  1. apa yang kita nak kata,,, tade nak kata pape hanya mampu menangis baca entri ni. Ya Allah, kita paham kak… kita ada dalam situasi akak…. kita letak diri kita di tempat akak dan dia ditempat inche bf akak…. sama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s