marahnyer kite :((

marahnyer…marahnyer…geram2…geramnyer….adoyaiii rs marah sgt td…td la skrg dah ok bcoz td kite sumbat tinger ngan earphone dgr radio kot henpon, kebetulan azan asar berkumandang…larik abih setan2 yg cb menghasut kite tadik., Alhamdulillah. sll kite marah sampai leh nanges tp niari seb bek sempat….terima kasih Ya Allah🙂

td kite geram dgn tucen, kite blik lunch & solat at umah utk 1 jam…dier bleh bebel kat ‘si burung bayan’ di opis ckp kite wat keje lmbt skrg neh..mau xlmbtnyer, menimbun keje atas meja dah la tuh xlengkap plak sumer kn KIV…so??? cmner nak cpt kuar nyer. Biler time byk dokumen kuar dier xnmpk pon kite wat keje, bler byk dokumen tertangguh gara2 xckp brg dier bising nmpk sgt yg kite ni xwat keje di mate dier tuh. Hangin la org cenggini. Kite pon xhingin la la dokumen bersepah menimbun atas meja ni..serabut tau tak. Potpet2 mcm org pompuan ja. makin tue makin teruk la perangai dier. Kite dah keje lebih 10 tahun tau ngan dier, kire kite bleh tahan la dgn bebelan dier tuh. Kite xsabar2 nak tggu hari sabtu & ahad…kite xperlu tgk muke dier, so kite xstress la sgt…fushhhhh….tarik napas panjang2..lepaskan perlahan2….

 

sumer keje kite nak buat camner…dah la staff 2 org jer…kelam kabut la tucen oooiiiiiiiiiii….srh amik staff lagik xmo, tedekut toi. Mencik ar cenggini😦

 

sambung wat keje eh ~333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s