rindu kwn2 sayer

tetibe ghindu kat kwn2…uwaaaa…..ghindu sgt2 sob3…ni sumer gara2 kite mencari itew olang lam FB..akhirnya jmpa jugak, leh tengok muke dier + pasangannyer + baby tecik yg sejibik ikut muke dier, alahai kwnku., bahagia gitu, kite doakan kebahagian awak hingga akhir hayat yer. Kite syggggggggggggg kwn2 kite. sila jamu2 mata dgn pic kwn2 kite yg syomel2 tuh…biler kite nak gath lagik neh? hurmmm…cucah la kot yer, sumer dah beranak pinak hahaha….

hawing bowling kat TS

uihhh…Mr Lion King, ampun Koz….😀

biler Cik Snowbol tawen…tgh sarat skrg neh hik3…semoga slmt ya

dah nak blik pon nak amik pic lagik

time cik Lea Gebu tawen…syomelnyer dier…

yg ni saper?…spesis alien terbaru, xlama lagik kuar filem la lalala ya ampunnn…

*nenek2 si bongkok 3…hahaha hawing bowling kat TS lagik…plg suke gaya udak comel sblh kanan tu, gaya tercepit kui3…cayang dia ..& kwn2 yg lain jugak

barisan raja & ratu tangga….Pantai Sri Purnama PD….xoxo, biler nak p picnic lagik neh?

umah kak Marina & abg zailan di Tepeng…sdp tau menuhari tu, kite kena dera kukur nyiok lagik muahkakaka seb bek xpatah itu ‘kude’ lalala

hohoho…cik niki tawen di N9, dah ade baby boyz yg comel…

merabat tangga Batu Caves…hohoho

picnic lagik di Sungai…errr sg aper tu ek? kat Hulu Langat

ni pon picnic kat Sg Gabai Hulu Langat…akhir xtvt sumer dpt sakit parkinson kah3

MySpace/Hi5 Thanks Glitter Graphics/Friendster/hi5 glitter/comment hi5

sdg apa dan di mana?

333

12 thoughts on “rindu kwn2 sayer

  1. gambar budak comel sblh kanan, gaya tersepit?

    kahkahkah… Allah! gaya paling buruk seumur hidup macam gaya nak tahan ter….tettt…teett… je kahkahkah…
    cayang kamu jugak

    rindu nk gathering lagik T_T

    • ok per gaya tu…tercepit…comel maaa… ye la biler nak gath lagik? sure meriah biler de si tecik yg syomel joins mak2 budak gath kan hahaha

    • jgn la…smlm kamu meset2 tu saye reply2 tu on sayer bergenang ayaq mata tau….kalo pat dok juntai kaki tepi parit kat bendang sure dah nyanyi lagu ikan kaloi smlm sob3 :((

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s