QQ pening lalat

emmm…kite pening lalat biler pikir ttg tawen hahaha tp bkn kite la..kite nak buat bunga pahar, bunga telur, bunga dulang dll utk anak buah kite yg lelaki sowang tu…hurmmm nak wat ape ehh? warna tema dah ade, tp kite msh lom dpt idea lagik camner bentuk bunga…design la kan adoyaiii. Kite ni makcik yg cerewet hahaha, kite nak anak buah kite tu mendapat sentuhan jemari montel makcik dier neh utk ‘big day’ dier tu..ye la sblm2 ni kak kite, anak2 saudara yg lain tawen kite yg ditugaskan buat benda2 alah tu sumer jd anak sedara yg sowang ni pon kite nak buatkan juga…majlis blh pompuan bln Ogos, blah lelaki maybe bln September..hurmmm…

bgun pagi td kite terfikir nak buat bunga Yo Yo, tp camner nak gubah jadik sepohon yg rendang…errr sepokok bunga telur la…camner la gamaknyer rupernyer eh?…kalo wat bunga pegang tu kite tau la hahaha. Xpe2 ti kite try buat & tgk camner jadiknyer. @ kite wat je bunga2 yg kite pernah buat? alahaiii ti mcm samo lak plak. Aperrrr? bunga tisu? errrkkkk bkn xbleh buat tp takot terkoyak rabak tisu tu..almaklumlah..kite neh ganassssssss

k la…kite nak g skodeng & borak2 ngan pokcik google jap eh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s