Cover pemegang peti sejuk

k…yg ni plak cover pemegang peti sejuk, pestime kite wat neh, so xde la comel cam org lain wat tu.

kite taruk span nipis kat dlm tu, nmpk le kegebuannyer sikit  *mcm yg buatnyer..kan QQ ni montel2 gebu gitu =P

ni utk kwn kakak kite di Sabah nun…peti cejuk dier besou so pemegangnyer pon panjang jd cover neh pon panjang la

12″ & 13″ hehehe…warna, corak, design sumer dier xkesah so ni la hasilnyer…simple jer

ok tak? harap2 dier suke la.

kite sdg hengat awak …sob3

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s