Tak abis2 dgn si pom2

kblkgan ni kite byk wat pom2, huhuhu jari jemari pon de kejang2 sikit membuat si bunga tecik tu hehehe almaklumlah, jemari kite montel lalala

dlm proses neh…<3 yg ade nama keluarga bahagia…de lagik yg nak letak  AllahSWT/Muhammad SAW tp tidak kelihatan di dalam pic neh.

tggu la bila dah ciap nnt yer…

sdg apa & di mn?

333

7 thoughts on “Tak abis2 dgn si pom2

  1. keh3…dah ciap..try tgk kat fb, kalo agak2 xterberkenan tu gtau eh bleh try wat yg baru. akak wat ikut yg kamu ckp & akak try bygkan ronanyer tu kui3…tali mmg panjang sikit spy senang nak msk kat cermin dpn kete tu xyah bukak2 then bleh la simpulkan sikit talinyer & sorokkan di blkg cermin eh, kalo pendek cucah plak nnt🙂

  2. uikkk da siap ek? yang entri terbaru tu kan?? hoyeh hoyeh… cepatnya akak… bulan 5 kita mintak dah siap akhir bulan ni… hahahaha hebak hebak. tkpelah simpan dulu nanti akhir bulan kita amek (tunggu gaji ^_^)

    ooo ok ok lantak dia la, pandai2 dia nak wat camne. hopely dia suka….hoyeeeehhhh!!!

    • ekekeke…xde la ‘hebak’…cuma cepat siap sbb de bunger tecik2 tu kaler maler tuh…hahahaha. Okies, akak no hal nyer…bleh simpan je. hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s