awan

Ptg kelmarin pas kite blik dr umah kak kite, kite terpandang awan di langit yg bentuknyer sprt seekor anjing. Hahaha…terlalu jauh imaginasi kite neh, ampunnnn.

kowang bleh agak tak anjing jenis aper yg kite gambarkan dgn gumpalan awan neh?

ekekeke….kalo tgk yg dlm cite katun tu, bulu sejemput kat ekor, kaki, kepala, tgh bdn ramping xde bulu gaya jalan pun melentik semacam ja hahaha. Pic neh lebat plak bulunyer….pernah tgk tak?

Tingat zaman sklah dulu, biler bosan study lepak kat bukit blkg blok asrama, tgk langit waktu ptg, mcm2 bentuk awan ade, ciap imagine lagik bentuk2 tu menyerupai aper, warna langit kan cantik jd xjemu memandang. Skrg ni waktu pg sambil jln kaki ke opis, kite mesti nak pandang ke dada langit, biru yg tenang, best2🙂 Kblkgan ni koi 9 pg msh bleh nmpk bulan samar2 w’pun dah terang benderang dgn cahaya matahari.

~perindu sang BULAN 333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s