Hanya Melayu je yang pakai….

hangin toi kite kalo org sbt2 kaum2 neh…xkesah la kaum ape yg suka gn henpon jenama tuh…nape perlu di sbut2??? Mmg kite kai tepon murah jerk..Nokia C3 jer…time nak beli henpon ni pon kite pikir byk kali, yer la org len kate murah jerk pun nak kira2, tp bg kite yg gaji cukup2 makan jer tiap2 bulan mesti la pikir byk perkara sblm beli.

*ni ler tepon kite, kaler purple😀

anak dier xsuke Nokia C3, sbb anak dier kate hanya Melayu je yg pakai Nokia C3 neh…. HANYA MELAYU…Ya Allah, setahu kite xde la plak tulis kat tepon tu hanya melayu je pakai. Yang kite hangin sgt tu time dier ckp ciap dgn mimik muka yg menjengkelkan…arghhhh…cam baguih jer, sll kalo nak cite pe2 mesti dier sebut, org tu Melayu…pompuan tu melayu, lelaki Melayu, budak Melayu…blablabla…MELAYU. Abih Kaum mate sepet ko tu baguih sgt ka? xperlu sbt la org tu kaum aper…kite ni Melayu tulen so cencitip la isu kaum2 neh. Nasi lomak berkrim tu bkn m’nan Melayu ker? nape ko suke makan plak? Anak dier baru je menenggelamkan henpon Samsung Galaxy S yg br sbln beli ke dalam lobang taik…pastu kena marah dgn bapaknyer de hati lagik mau mintak yg mahal2. errr mahal ke tepon tu? kite xtau pon rege tepon di pasaran, teruknyer kite.

*yg ini kot tepon tuh

Len kali kowang suke ke tak suke ke @ sape/kaum ape yg paling suke guna sesuatu product tu xyah la nak sbut2 kaum aper…kecuali org yg mendengar stori mori kowang tu bertanya baru le cakap tu dr kaum ape, keturunan aper, lelaki pompuan ke haper ker. Lain la kalo ko nak sbut perihal kaum  tu sesame kaum ko jer…kalo bercerita dgn kaum lain bek ko jgn sebut silap haribulan org makan nasik ko makan selipar😀

Aku yg sedang hangin…..tp….333

One thought on “Hanya Melayu je yang pakai….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s