Kau Mawar ku…………….

Last year kawan kakak kite de order balang kuih raya berhiasa sbyk 12 bijik, sekali aku buat tu samer sejibik cam tema umah dier. Pic yg di bwah neh ar….

setelah abis bulan syawal dier request nak bakul utk letak balang2 kuih dier tu, maybe time raya ritu dier guna bekas lain utk letak balang2 kuih tu kan so dier nak nmpk yg ala2 sedondon jadik dier order la plak bakul  sbyk 2 jibik lagik.

Tadaaaaaa……ni la hasilnyer…agak2 sedondon tak? emmm…

**balang itew skdr hiasan yer😛

kite jz wat bunga ros kecik besou, then wat kain lapik yg simple ajer. Jenuh kite mencarik bakul yg bleh masuk 6 bijik balang tu mujur jmpa jugak hahaha…kite harap dier suke la bakul neh🙂

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.145778118840904.38170.100002261491135&type=3

yang benar,

si gadis & bunga plastik ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s