Sedang apa & di mana?

Wahhhh…sejibik cam lagu Sammy Simorangkir…hahaha

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta/sayang
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

hari2 kite hengat dier tp dier xhengat kite, xpe la kan yg penting kite tau dier sgt2 gumbira lalala di sana. Dulu kite leh tau ape jua yg dier sdg lakukan & tau di mn jua dier sdg berada tp skrg kite men agak2 ajer la. Kite skrg menahan diri dr skodeng sape2 pon  jd sape2 pon jgn skodeng sayer ..bleh?. **awak buat sayer sedih tahap cipan ekor kontot I HATE YOU 4-EVER

Skrg ni cencitip toi ar, tgk cite sedih nangis, dgr lagu jiwang  nangis, cam lagu si Sammy neh ha…nangis la plak, giler ar. Ape je yg wat kite terkonang2kan dier musti kite nangis, mencik perasaan ini….blah la…..:( jgn dekat2 dgn kite bleh tak? nak tel xleh, nak sms xleh nak mms xleh nak berfb xleh nak tweet2 xleh ..sumer xbleh ape pon xbleh😦 tp dier bleh pon dier xmo wat, tel x sms x…hurmmm….

cedih tau…uwaaaaa…..awakkkkk kite ghindu ar …sob3

 

~3 3 3~

3 thoughts on “Sedang apa & di mana?

  1. saba jelah kak, kita paham perasaan akak… menanti dan terus menanti ni memang amat menyeksakan. terasa sesak didada bila kita saja yang beriya menyayangi seseorang… sedangkan dia….
    tkpe kak saya paham perasaan kamu, selalu ada utk kamu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s