Syukur…Ya Allah

Alhamdulillah, dah masuk hari ke-3 tahun 2012. Tugasan harian yang sentiasa memerlukan perhatian sprt biasa, coti umum yg mcm xcoti je kat diri kite neh, bizik sgt2,kaum kerabat kite yg sentiasa ‘membawa rezeki’ ke teratak kite..luv u all🙂 syukur ..Ya Allahkerana Kau menganugerahkan aku famili yg terbaik🙂

kite yg masih pening2 lalat nak meneruskan xtvt harian stlh umah kite tunggang langgang mcm kapal karam utk beberapa minggu, yg kdg kala wat kite sedikit stress hehehe…penat tau tak? kelmarin (02/01/12) umah kite baru je sunyi sepi, sob3…riuh rendah dgn hilai tawa sedu sedan tangisan jeritan, perubatan ‘channel radio’ hahaha semua nak bercakap tu la jadiknyer, umah kembali sunyi sepi, haiyaaa ml la nak wat imbasan nostalgia plak neh yg xcuke neh…mencik3. Sesi mengemas umah lom mula lagik, order pon byk lagik, menimbun2…Alhamdulillah, syukur Ya Allah atas kurniaan rezeki mu🙂

Hajat kite nak wat bilik kraft lam proses…meja dah pon kite beli smlm *meja murah2 je beli kat Giant . Bile nak mula mengemas & mengangkut barang2 tu msk bilik xtau la lagik coz kite nak kejor date line ‘sarung bantal’ yg nak diterobangkan ke Keningau, Sabah sblm CNY haiyaaa, ale sempat tak? hik3….InsyaAllah sempat, aku target in this week gak setel sarung cushion tu…lol

😀 hari ini setlah aku msk opis , setelah mendengar bebelan si ‘tucen’  * setel sume keje kite ‘ronda’ tenet yg tenat & kite dpt melihat wajahnyer, melihat cenyum…sggh bahagia rs hati w’pun kelopak mata dah bertakung ayaq jernih, emo toi this lately, mencik ar namun Alhamdulillah, syukur Ya Allah aku msh dpt melihat kebahagian itu , Terima Kasih Ya Allah….

So??…..dah berpuas hati? ye2 Alhamdulillah, kite ttp berpuas hati atas segala yg berlaku. KIte mulakan hari baru dgn cenyuman okies?… Alhamdulillah, Syukur Ya Allah😀

3 thoughts on “Syukur…Ya Allah

  1. eh… haruslah rindu. kenapa di deactivekan akaun tu? saya ada buat silap ke? tk bes la cenggini. selalu kalau baca status akak, mesti gelak2 jugak walau tk komen atau tak tau nak komen apa. hurmmmm…. takpelah kalo tamau kongsi masalah dgn kita, tk paksa juz hope akak ceria n bahagia selalu~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s