Bilik Kraft utk Kerawit :D

hahaha…biler hengat angan2 aku nak blik kraft sendiri rs nak tergelak jer…hahaha..kalaulah impian tu terlaksana, bahagianya rasa hati ku…..*awak…sy xmo sedih2 lagik, awak wat la ape awak suka yer… (sila abaikan note ini)😀

errr…cmne la agaknyer rupa bilik craft tu yer, aku skodeng blik craft minah2 salleh, perghhh bestnyer, bajet gempak gempitasaro gitu lalala jum intai2, meh ar…kita intai2 demenyer bilik craft. jum2….tp sblm tu aku listkan ape yg aku nak ltk lam bilik craft tu…

1) Tv comel aku

2) Komputer Itam aku

3) Cik putih (mesin jahit aku da…)

4) Radio…bler menjahit aku suka bunyik2 tp kekadang haram aku xdgr pun bijik butir deejay tu ckp sbb aku hanyut dlm dunia krat ahakz..

5) Rak..utk segala material craft aku

6) kipas…penting2 panas kang ar

7) meja2 penting neh…hehehe

8)

9)

10)…..

byk lagik la….

cam ni pon ok jugak eh..

emm..rak rebben tu dah ade, kwn sayer (Ayu) yg srh pekerjanyer buatkan…thanks Ayu =D

rak ni xde =( tp xper len kali bleh cr rak mcm ni…

craft room 5

huhuhu kemasnyer…

 

ni antaranya la…hurmmm..kat mn bilik kraft neh, umah aku nama jer 3 storey house tp xdo la besou pun, tp aku dah berkira2 nak jdkan bilik tido aku merangkap bilik kraft aku *skrg aku berkraft di ruang tamu jer, semak lor =P

Aku akan wat berperingkat2 la blik kraft tu…ltk dulu brg yg dah ade..hehhe errkkk..kat ne aku nak tido? usah bimbang lor, aku jenis xkesah, tido je la kat mn2 tmpt kosong kat umah tu pun xpe, dah biasa celah2 neh, almaklumlah famili aku besou, sekali berkumpul penuh 1 umah hahaha….

Harp2 angan2 aku jd kenyataan eh.a..lalalala

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s