terima kasih KAWAN

malam td kwn aku dtg umah dgn En somi nyer…bw aku kuar makan2 then blik umah de supriseeeeeeee…yeah, kek bezday w’pun lewat beberapa hari, still pat mkn kek bezday jugak. Hanya 6 org je yg wish bezday aku tahun ni…ciput jer tp still bermakna utk aku..thanks… =D

Org kesayangan aku pon xwish malah membuatkan aku sedih tahap yg paling tinggi sampai xterucap dek kata2 betapa aku sgt sedih & merasa kehilangan, thanks kerana awak berjaya membuatkan saya menanges utk sekian kalinyer….tenkiu & lebiu 3 3 3 ahaksz… *sedih ke neh?…hanya Allah SWT yg tahu….

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s