Tag dr Pn Eza Muchuk ^.^

1.  Berikan sebanyak mungkin ciri2 pemberi tag ini yang anda tahu.

*dah tentu dier pompuan

*comel

*kiut miut

*putih mulus gitu…

*org T’ganu

*suke majok2 manje 

* now stay at Sentul

*die mude belia dari saye ~ahakz

*Rambut dier lurus itam melekat ~ nape sayer tau?…ofkoz la saya tau, saye kan kwn die ahakz..

* kurus ~jelesnyer sayer T.T

*mate dier besouuuuu😛


2. Jika dalam bumi ini hanya boleh diduduki anda dan sahabat, siapa sahabat yg akan anda pilih???

*bespren sayer la…tp sape eks?…soklan yg cucah…sayer bw semua kwn2 saye la b’coz tanpa kwn sape la sayer neh, mereka2 itu penyeri idop sayer yg suram suatu ketika dulu (biler tuh?)

 

3. Apakah makanan yang ‘least’  anda nak makan andai terpaksa?

*iskhhh…cucah2….nape la ko tanya kat org yg suke bedal semua makanan halal neh kan cucah nak jwb. okay jawapan sayer ialah MAKANAN EKSOTIK~lipas goreng, rendang lipan, serunding cengkerik, sup beluncas dll….eeeiiiiii


4. Sms terakhir yang anda terima.

*setakat jam 9 pagi, ahad, 24/04/2011(ketika sayer menjawab tag ini)…. SALAM PAGI IBU ^.^ meset ni yg saye akan terima 1st setiap hari sblm time meset org len, xpernah missed….kui3


5. Iklan paling bes…….

*Awak sape nama?…OoOooO Ahmad….. ~tau tak iklan per tu?…hahaha

*Nape sayer suke umah sayer?…umah sayer besttttt. Iklan Petronas sumer best la….hahaha

*daging, paru….bla..bla….sumer dah ade?…..iklan raya hehehe lembu sekoq depa wak blik..hahaha amik ko


6. Upload gmbr anda dan sahabat anda paling chantek…

sbnry semua pic yg sayer amik bersama kwn2 adalah pic yg TERBAIK,TERCANTIK…byk sgt tp sayer pilih yg ni utk dikongsi bersama coz ni yg latest sekali..penuh dgn semangat setiakawan ^.^ ~kwn2 yg tiada di dlm pic ni jgnlah berkecil hati  spt yg sy sebut td pic ni yg LATEST kamu sumer tetap kwn2 sayer yg cantik comel encem bergaya =P SAYANG KAMU SEMUA RAPAT2

7. Hadiah paling murah pernah anda dapat

*murah?…xde lor, sumer hadiah yg terima adalah paling mahal tiada matawang hatta dolar Amerika pon yg dpt mengatasi harga setiap hadiah yg sayer terima. Nak tau nape sayer kate cenggitu? sbb, ketulusan, keikhlasan hati, kesegaran ingatan diorg pd sayer hingga sayer dpt hadiah2 tu sumer adalah paling berharga.


8. Hadiah paling burok pernah anda dapat.

*xda ada yg buruk, xkan la kwn2 sayer nak kasi yg buruk2 kat sayer, Kalo diorg hadiahkan kuih BATANG BUROK kat sayer pon sayer ttp xcakap kuih tu burok jz pggl nama kuih tu je la sbb sejak azali kuih tu ‘dilahirkan’ dah dpt name tu hahaha


9. Komen paling bangang tentang anda

*komen yg menyamakan sayer dgn Tong Gas Memasak …sedihnyer sayer, sayer tau sayer gomok, xcantek…sob3 ~siler refer entries sblm2 neh cite sal tong gas. Tp tu la hakikat yg sayer harus terima Y.Y sayer tetap berterima kasih pd yg memberi komen tersebut kerna ia menyedarkan sayer ttg keburukkan yg ada pada diri sayer…nobody perfect…..


10. 5 bnda menarik ttg pasangan hidup anda

*sayer lom ade pasangan idop Y.Y maafkan sayer tidak dpt menjawab soklan awak neh


11. Kenangan paling best bersama pasangan anda

*sob3…Y.Y maafkan sayer tuan empunyer tag …still xpat jawab soklan neh…cedih tau sayer


12. Kenal spice girls? ‘match’kan mereka dgn sahabat baik anda

*OMG…xmo2…kawan2 sayer sumer baik2 dan yg paling penting kwn2 sayer mempunyai ciri2 mereka yg tersendiri, setiap org tidak samer…hengat tu….tentu kwn2 sayer sedih kalo sayer samakan mereka dgn org lain yg lom tentu kite tau baik buruk lakunyer…


13. HAdiah yang paling anda teringin utk miliki?

*Craft shop ~xdpt kedai, pat ruang khas kat umah pon jadilah…

*kereta

*umah tepi sungai, de sawah padi…suasana kg sgt2

alalallalalla…tenkiu cayunk muchuk2…sayer dah jawap tau…sila la pertimbangkan utk sayer menjadi pemenangnyer…ahakz….

2 thoughts on “Tag dr Pn Eza Muchuk ^.^

  1. Thanks sayang!!
    muachhh3…. lebiu a lot!!
    akan dipertimbangkan tok menang…. hehehehehhe!!

    jawapan~~ lebih okeh dari yg lelain… xdew nk ngarut2 sangat… hahahahhahha… okies dear

  2. Pingback: ~~THE WINNER GOES TO…. ~~ « TRU3 L0V3R

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s