Picnic @ Sg Congkak with Sepaku.Net Fan….

Huha..huha..yipppieeee….buat sekian kalinyer berjaya mengadakan mid year gathering…agenda utama PICNIC @ SG CONGKAK, Hulu Langat. On Sunday, 04/07/2010…best moment..so sweet memories on that day….^.^

Awal tahun 2010 di Sg Gabai, Hulu Langat yg betoi2 mencabar sampai aku rs nak bertuko menjadi GABAN ja…penat mendaki..ahakz…kat Sg Congkak ok la…xperlu cucah2 mendaki, kitaorg ciap sewa pondok2 lagik & kebetulan ujan turun so slmt kitaorg dok lam ‘Istana Hinggap’ itu…sebagai jamuan mata utk kwn2..saksikanlah gambor2 yg sempat di ambil pada hari kejadian &…that day we call HARI MONTOT SECONGKAK…..kebanyakkan..errr….80% pic yg diambil sumernyer dr belakang. Sblm kwn2 menjamu mata dgn gambor2 tersebut, suka hatinyer saye mengingatkan ‘JGN PANDANG BLKG MONTOT, KALO TAKOT KENA KOREK BIJIK MATO’……. muahkakakka….

antara yg hadir memeriahkan suasana (time ni dah nak blik sbnrnya)

……..Gurauan mesra penyeri suasana…..

C…..that y we call HARI MONTOT SECONGKAK….ngeee….

(byk lagik pic montot neh)

sesi mandi di dlm ‘air teh kurang manis’…ahakz..

chenta 3 segi…..kui3

xtvt picnic ni mmg menyeronokkan…..ilang segala tensen, tp time ujan2 tu aku sempat gak memikirkan sesuatu….atoiiii, biler ingat rs  nak hempok kepala atas batu tepi sungai tu jer….tensen2….tp biler dah start riuh kembali…lp seketika masalah, hehehe….byk lg pic yg aku nak letak tp aku rs cukup je la dulu…len kali taruk lagik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s