~order from Mira Sahar

utk order ni…aku rush masa dgn Luna Lulu…mmg sewel kami berdua utk ciapkan order ni namun still ade 2 cup cake yg msh lam proses…pic muke org, boyz & gurl…uwaaaa…mau nangis aku hahaha…sok sambung wat yg 2 bijik lagi tu…so kowang tgk la hasil yg dah ciap neh… Happy 1st Love….+ 2 jersi .  Ulangtahun perchentaan yg pertama😀.  utk ulang tahun prkahwinan, besday…ucap slmt or wat ever….request ja…. ‘anda impikan kami realisasikan’

cake ni 100% dari felt…xleh makan tau…leh tgk & pegang ….dijamin halal😀, tiada bahan pengawet, perisa tiruan, pewarna makanan, tiada kolestrol, dijamin tidak expired, xberkulat hahahaha…..

kalo rase2 nak lomantik2 leh ler hadiahkan pada yg tercayang…..kowang nak design camner cakap je…InsyaAllah akan ku usahakan menjadi realiti…cewahhhh…kowan nak order sebutir2 cenggini pun bleh , nak order set (9 pcs) pun bleh, nak order byk2 pun bleh (de diskaun), nak wat majlis kowang lain dr yg lain…sila la hubungi saye😀

tadaaa….set lengkap😀

2 thoughts on “~order from Mira Sahar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s