~salah htr order la enchek…..

td aku tingin nak mamam McD..so order la yg lunch meal nyer…set Fillet O fish…& member aku order set nugget then sundae. Tunggu punyer tunggu…sampai la mamat delevery tu…tinn…tinnn2…tinnnnnnn (dier punyer marah…munyik byk kali hon mutu). aku pun berlari ler tergodek2nyer turun buka pintu, aikkk….asal aku tgk byk semacam je order nih? de la lam 5 6 set…gilos ker haper? tp bill cakap RM 27.85 jo..tp xkan dpt byk cenggini?

AKu pun cakap la ngan mamat McD tu…errr..salah nih, jap saye check blik ye. Pastu aku pggl la member turun check blik same…salah2, muke mamat McD tu masam cam asam kecut ja aku tgk. errr…salah htr order ar enchek. Pastu dier kate la ok saye wak blik ke rest. ti saye htr smlm. 1/2 jam kemudian, mamat McD yg lain htr …ok dah betoi dah ni… makaceh yer…errr enchek xg solat jumaat ker? kwang3….jgn marah ar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s