[B]eg…lagi2 beg….

hik3… i got a new bag last saturday (13/02/2010) from Ayu 4 my besday. Hampir 2 bulan br la berkesempatan g soping. N every year time besday aku or Ayu, kitaorg leh request sesama sendiri nak hadiah ape..best kan? Ahakz…tetapi aku telah mengalami masalah utk menyimpan beg2 itu sumer, byak ar…adeiii…gilos beg ke aku nih?…aippp…silap2…beg gilos kat aku miahakaka…

this is….my new bag, after less pun dah nak sampai 100 hengget..kui3

tenkiu n lebiu cik Ayu…kwang3…makaceh daun keladi, nnt beli la lagi..ngeh3

Aku saje nak tempek koleksi beg aku, tp tu sebahagian aje, coz ade yg aku simpan wah katil, ssh nak amik n ade yg dah sedekah pada org. Alang2 aku ngemas aku snap leh pic gn henpon aku yg canggih itu kui3…..

ni koleksi handbag…ade yg aku beli sendiri ade yg kakak n kwn2 bg. Rona itam lebih mudah nak match kan?…hahaha

koleksi backpack…g travel aku suke bw backpack..sonang gitu

yg ni plak…beg cuke2 hati aku..beg toiletries, beg utk isi ‘adek2’, beg santai, beg utk g kedai runcit dll….


Dompet duit je aku de 1…hahaha….dompet duit syiling pun de 1 ja…ade juga beg2 yg aku ade msh lam beg plastik, berbungkus lagik lom sempat nak guna. Tp sllnyer pas aku guna beg then nak simpan aku bungkus blik lam sarungnyer yg cam kapas tu (beli beg sll dpt bunjut tu kan? ) so beg2 aku msh dijamin kecantikan n ketahanan rupe bentuknyer…miahkakaka….sayang beb…

Aku beli beg xkira murah ke mahal, yg penting aku suka n ade kegunaannyer. Aku xcerewet sal brand. Yg penting aku suka, kalo mahal aku pikir byk kali jugak la, or aku tggu sale br beli. Beg kat pasar malam pun aku bedal, Kalo kat ‘PS Boutique’ tu lagik la aku bedal…tau ke PS boutique tu ape? hik3…Petaling Street Boutique lor😛 (jgn marah ar…)

tp kalo nak g PS Boutique tu kena g ngan abg aku, ngeh3…dpt lagik murah la jwbnyer…hahaha…..cuke3😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s