[I]a kembali padaku….

hahaha….xde pe sbnry jz nak bgtau…i got my sewing machine back after 5-6 years (maybe…) hahaha…baru je ciap repair, Along tlg wak blik dr kampung. Sbnry aku sendiri dah terlupa sal mesin nih…ekekeke….berkurun dah, plate tapaknyer pun dah berkarat…berkobar2 hati aku nak start menjahit semula..hik3..nnt aku taruk pic mesin tu…mesin buruk ja, tp bleh la setakat nak jahit sikit2 tu. hahaha…teruja toi aku ni…pas bulan Mac dah free bleh la mula blik…mcm2 aku nak jahit, sumer dok menari2 lam kepala hotak aku neh…

comotnyer dier neh…miahakakka….aku dah lp camner aku leh dpt mesin jahit neh dl…ngeh3….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s