~ [S]ungai [C]ongkak

Sungai Congkak, Hulu Langat, Selangor ~ 17/10/2009

Sempena deepavali aku ajak famili g berkelah, kebetulan plak famili dr kg dtg, so utk bertukar angin aku ajak la diorg g batu 14 Hulu Langat umah Kak Ijan. Sll kat umah aje tentu bosan.

Kak Ton pun de kursus di KL so ahad baru blik Sabah…pe lagik…enjoyyyy…ajak Abg Choy tp dier de hal lak. tp yg ada nih pun dah ramai…jumaat mlm lepak umah Kak Ijan, sok tu pepagi dah bangun.

Best gak Sungai Congkak tu, paling suka tgk airnyer…perghhh….then de pondok2 kat tepi2 sungai tu utk disewa…wah pandai diorg cr side income…bestnyer. Bercadang nak stay kat chalet len kali tentu best.

S6303338 (edit)

Ikan terubuk bakor, petai bakor….sotong n udang [tiada dlm pic]

S6303328 (edit)

pengopek limau bali n jambu batu …ahakz….

S6303340 (edit)

sementara tggu ikan msk…huhuhu…mkn buah dulu la

S6303341 (edit)

group berendam…kwang3πŸ˜€

S6303344 (edit)

mandi time

S6303343 (edit)

lepak2

S6303365 (edit)

ibu2 sedang merehatkan dirik hehehe….

S6303363 (edit)

ape tu?…..

Note: byk lagik pic yg aku snap…tp tunjuk sikit je la dulu…bior kowang jeles hahaha… [buruk perangai….πŸ˜€ ]

4 thoughts on “~ [S]ungai [C]ongkak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s