Gath Raya Sepaku 2/2009

AHAD 11/10/2009…berlangsungnyer gath raya Sepaku [.] Net utk kali ke-2….1st time last year at my sweet home๐Ÿ˜€. Kali ini di umah salah sowang user..Shah_Cool…umah bujang lelaki weh….malu i tau [malu?…statement xagak2…ahakz…๐Ÿ˜€ ]

Disebabkan aku de hal…jadik aku g lmbt sikit la…majlis koi 1….aku sampai koi 3 ptg. Hehehe…..aku g tgk sunyik je….haduiii dak nih, tp aku nih kecoh so pot pet pot pet la aku ni ngalah tuan umah, aku kan pe, kang aku diam yg lain tu pun malu2 burung unta, muka sorok pungung tonggek camno?…abih la jd cam majlis kematian la plak kan? [ampunnnn…..]

Gath nih berjalan lancar, aku jd serabut pewot lak walhal bkn aku tuan umah, bukan aku yg anjur…aku bukan aku yg uruskan m’nan. Kalo tahun lps ye la…aku serabut dari sblm posa sampai settle majlis, aduiiiiii….penat siot tahun lepas. Tp mlm sblm gath tu…aku g wat beberapa menu, cari barang sikit, n mlm tu tuan umah gath mai amik m’nan, ye la aku lewat esok tu.

Alhamdulillah segala berjalan lancar n aku dpt gelaran baru …’mak aji’…tetttt [gara2 aku pakai jubah yg kakak aku beli time g umrah baru2 nih]……….InsyaAllah, kalo masin la mulut dak2 tu sumer, sampai la aku ke Tanah Suci itu. Doa2kan ler…๐Ÿ˜€

Aku amat berterima kasih kepada sume2 yg sudi hadir, w’pun de sedikit kekurangan…namun happening๐Ÿ˜€. tq pd yg seponsor hadiah, bantuan n sokongan bg menjayakan gath raye kali ke-2๐Ÿ˜€

S6303283 (edit)

hadiah dari Pulau Langkawi utk sumer yg hadir gath [setelah di ‘godek2’ sbb de yg pecah ketika lam penghantaran]

S6303302 (edit)

sebahagian yg hadir…thanks all…

S6303317 (edit)

jejaka2 idaman….sepaku.net…ahakz…๐Ÿ˜€

de lagik pic…tp aku malas nak tempek ar…len kali la…kowang tgk sikit ckp ler๐Ÿ˜€

3 thoughts on “Gath Raya Sepaku 2/2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s