SaLaM SyAwAl~1430

kad-raya-6

raye

[S]elamat [H]ari [R]aya [A]idilfitri

Andai ada salah n silap, ku menyusun sepuloh jariku yg montok2 ini memohon ampun n maaf. Sbgai insan biasa…tidak dapat lari dr melakukan kesilapan, sejujurnya kemaafan dari kalian amat aku harapkan. Halalkan makan n minumku…jika ada terambil harta kalian, harap dimaafkan (jgn malu2 utk srh aku pulangkan semula)…kes xsengaja ar…

Kowang kalo blik raye tu jgn gopoh2…drive leklok, pastikan kenderaan kowang berada dlm keadaan baik, tayar berbunga2, minyak isi penuh ciap2 (jgn kat hiway br kalut nak isi), air kete tu penuhkan, minyak itam jgn lupa check, lampu signal sumer sekali. Jgn merempit bg yg nek motor, pesanan sama ja tp jgn lupa pakai baju pantul cahaya n bw baju ujan. Jgn wat aksi ‘superman’ kang rayo kat spital br tau.

Yang nek bas, keretapi, flight, feri bagai…jgn lupa pakai topeng H1N1, check suhu badan, kalo demam xyah la blik kg, kang haru jdnyer. Pastikan tiket kowang tu lom luput tarikhnyer…

pe lagik aku nak pesan nih…hurmmm…raye2 jugak, tp bg yg de penyakit berbahaya tu jgn oberdos mkn tau, kang nek segala darah lam badan heheheh…..yg berazam nak kuruih tu…kuatkan semangat, godaan byk raye2 nih…jgn enjoy sakan sgt, duit tu bajet2 same kang lom ujung bulan mkn megi…cian lak aku tgk. Ehh…pe lak mkn megi, open house kan byk ahakz…😀

emmm….sekian, dr meja n pc Cik Daisy…

selamat..selamat….selamat hari raya….

3 thoughts on “SaLaM SyAwAl~1430

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s