~GIfT DaRi BaBy GeBu (^.~)

Tin2…..tin2…..tinnnn…postor2….postor enchek

cam lunak merdu je aku dgr sora enchek posmen tu😀

aku dpt bungkusan pos laju…dah tau dr sape…Cik Babygebu…hehehe….

dgn rs teruja nyer aku buka..dag dig dug…dag dig dug..di dalam dada, hati berdebar jantung bergetar…amboiiiiiii…..kebababom…terus nak ujan ..kwang3 :))

Image005(5)

ni la hadiah nyer, berserta dengan kad minnie mouse yg tomei n kad raye pokcik yg misainyer cam pelepah burung (bukan aku kata ar, tp de tulis lam kad tu)…hahahaha…so nice, cute…ayatnyer…To. Nor Qaseh (Nur dah tuko jd Nor)..Thanks 2 become my prenluv BabyGebu…..😀

dear my pren…Baby Gebu (gebu2 cam kueh pau yg baru pas dikukus dgn suhu n masa yg cukupppppp… sempurna) ahakz….😀 )

tenkiu n lebiu, kite xde kasi gift pun kat awak, nnt kite kasik eks….kite wat sendirik ar, cam awak wat utk kite tu.

sayang awak…sayang awak…sayang awak…kite amat hargainyer. Nnt kite wak blik letak sebelah bear2 yg Eza kasi tau…

Image014

ni yg eza kasi time ladies gath di mid valley..hehehehe…

5 thoughts on “~GIfT DaRi BaBy GeBu (^.~)

  1. sNoW PoN..
    mAyBe pAs rAyA Br dPt.. mAkLuM La.. bUdGeT Ku uDaH LaRiK RaYe2 nIh.. kUi3..
    P/s: nAmE BaRu “pArTi kEtUpAt” AhAhAhAa.. sUkE! SuKe!
    ;p

    • hahaha…byk lagik gift lom masuk ar
      yg cik nik, cik snow, kakM, kak Araa, pn eza…..ntah biler nak upload
      hehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s