H1N1 ?????……….

H1N1? arghhh….simpang malaikat 44 weh..(knp simpang malaikat 44? knp bukan simpang 4 ker simpang 3 ker?…sll dgr org sebut)

Dah 2 hari aku cecema nih, suhu badan xde panas sgt cm time mlm je menggigil sikit, maybe cuaca sejuk, ujan ribut petir setiap petang sepanjang ramadhan ni yang sll wat aku ‘sangkut’ kat deretan kedai dgn pakaian basah menyebabkan aku dpt le cecema nih. Meleleh ja, rimas aku, kepala pun dah pusing2.

malam td along, faezah, kak pidah n ajoi balik kg, aku nak joins tp dior blik KL maybe ari ahad, so malas la aku, penat. Kalo blik gak nek bas mlm ni, sampai pagi ahad, kurang2 lepos berbuka balik KL, penat2. Lgpun aku dah xsehat ni, bek aku dok umah ja, kang jangkit sume, then kalo cecema biasa sekali pun aku kuar jln2 sure aku mudah dijangkiti penyakit lak.

Ayu dah call aku, nak dtg jemput aku g lepak umah dier sampai senin (merdeka3) best jugak, tp bila memikirkan yg adek dier baru dpt baby then adek dr Penang blik malas la aku nak lepak umah dier kang xpsl2 jangkit la, bahaya skrg nih. Aku harap aku cecema biasa ja n xdemam, aku malas nak jumpa doktor, huhuhu penyakit ‘m’ yg sll di alami oleh sumer org huwakakakak…kerisauan H1N1 melanda…releks la beb…Insya ALlah selamat😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s