LoVe DrUg

lovedrugs-01

bile tgk cantik gak…..:D

Apa yang diperlukan hanyalah 101 alasan kenapa awak sayangkan dia. Jenuh juga fikir tapi sebab sayangkan..idea pun flows in macam air terjun.

Macam mana nak buat??

1. Taip 101 alasan dalam Words
2. Print out dalam 5 helai kertas yang berbeza warna (ikut suka, kalau nak lebih pun boleh)
3. Beli softgel capsules (50pcs dlm RM2.50) dekat mana-mana farmasi
4. Gunting alasan-alasan tu lepas tu gulung comel-comel
5. Masukkan dalam capsules
6. Cari botol kaca (botol mayonis paling okey)
7. Design cover luar (rujuk botol ubat)
8. Tampal cover depan botol kaca tu
9. Masukkan semua capsules tadi

lovedrugs-02

*…kalo xnak guna capsule ubat ni kte leh guna besi bulat yg kecil tu cam yg guna sangkut kat keychain…atau ikat je ngan reben🙂

copy paste dr blog len…jz 4 sharing😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s