kelas bunga Cik QQ

As salam. Niari sgt2 bizik, sgt2 ngantok..sgt2 letih :) Pg td koi 5 pg lebih kurang br lena, jap je dah bangun then xtido2 lagik neh. Kluar ke Jln TAR temankan Ayu membeli brg utk buat bunga dulang adeknyer, mmg rush sgt… masuk 5 kedai membeli belah lam masa 2 jam. Pilih2 pon kelam kabut cam kena kejor dek hannnjinggggg jer. Lama2 kang muncung enchek sominyer yg menjaga babynyer di luar kedai =P org lelaki bkn suke sgt hekut pompuan  soping kann?

sampai je umah, mam…solat zuhur terus je godek2 brg2 yg dibeli tadi, terus Ayu msk kelas buat bunga, mujur gak babynyer ketiduran keletihan :)

disebabkan ibunyer lp bw bantal ucuknyer terpaksa rela la kite pinjamkan bantal ucuk kite, kasik 1 je kaler biru yg kaler kuning dok tepi eh :).

Ayu in Action =P

yg sblh kiri kite buat & yg sblh kanan 4 ketoi tu Ayu yg bikin :D

siap utk dicantum, kite pantau je Ayu buat sbb kite cbuk wat brg kite jugak

 perlu diperbaiki lagik ni Ayu

hehehe..pandai2 la Ayu nak menjadikkannyer bunga dulang hantaran. hehehe semenjak belajar buat bunga ni, dier dah berani buat sendiri tp biasa la nak kite ade gak sblh jd mandur kalo tak jap2 tepon jap2 mms hasil kerjanyer utk kite tgk, padahal kite bukannyer reti pon, men belasah hekut sodap jor =P. Pepun kite nntkan ler kesudahan hasil keroje Ayu tu nnt…semoga berjaya sahabat ku..chaiyokkkkk \^.^/

^

Love, QQ

333

bunga telur Tulip

As Salam…. cust kite , Puan Gee order bunga telur tulip utk majlis menyambut menantunyer, 1st time buat neh, harap2 dier suker dannnnnn kite de prob sal tangkai bunga tu, hurmmm…

setakat neh dier dah tgk & dier suker sgt. Dier terima ttg tangkai bunga tu, bgnyer dah cukup puas hati tp bg kite tidakkkk len kali kn cr dawai yg besouuuu punyer :D

**cerita ttg n3 ini: kite sgt suke sbb ianya PALKADOT…NOKTAH ahakz…

^

^

^

kite sgt pasti dlm hati kite ade awak

333

WIP….

Selesai wat hantaran simple bertemakan hitam putih kelabu utk B2B cik Amy dr T’ganu. Kite teruskan pula dgn bunga dulang En Nazri dr Kedah. Kunun2 nak wat bga dulang lain dr yg sblm2 neh kite try la wat yg bako2 neh…huhuhu huduh piang ar tp kite hrp lps letak segala gedik2 sampingan ti semuanya akan cantek berseri2 hahaha

tgh2 mlm bute kite men bakor2 hik3

pastu kak kite tulun taruk dawai bermanik

jd la cenggini …huduh piang kan..nmpk2 nmpk tak?

biler byk2 gini nmpk cun la pulop ~perasan la sgt =P

tgk dekat2 ckit :)

pestime dpt hasil cenggini kire bleh la kan. dah ciap ti kite tempek pic lagik eh…

^

^

^

kite ingin menjadi mimpi indah dlm tidurmu…

333

Hantaran hitam putih kelabu

Hantaran B2B cik Amy. Dier nak simple2 jer…jd kite wat simple2 je la sebagaimana yg dier nak. Kite harap dier suke la yer…semua sekali 11 dulang tp kite buat 7 je sbb yg lain2 tu dier buat sendiri sbb sumer m’nan xkan nak siapkan awal2 gini :)

layanzzz….

Naskah Al-Quran

utk letak cincin

bekas buah

kain pelekat lalala kain pelekat lalala…opsss nyanyi la plak :)

sejadah

jam seutas jam tangan

~lp taruk rambu ramba lam kotak jam tu sblm amik pic..amponnn

sepasang kasut

:)

hokay dak?

semua warna dier yg pilih, hokay ker? de gelap tak? tp maaf la kite amik pic neh gn kamera henpon yg cokia tu ajer, kite xde kamera yg canggih manggih cam org len sob3

^

^

^

333

bunga organza…kite bakor…kite bakor….

as salam….maaf la kawan2 kalo kowang nmpk n3 bunga organza sumernyer kaler itam, putih, pink, purple yer =) nak wat camner dah tema cust kite utk majlis kawen diorg kaler neh so nmpk kaler2 neh je la buat ms skrg neh hik3

mlm td sambil tgk cite Harry Potter kite try wat bunge organza neh, bakor2 tp cam tidak kejadian di situ, uwaaaa mencik tau, niari blik umah nak try lagik, ms dah suntuk neh

adeiii..huduh kan? hurm..prob toi la biler wat bunga yg itut suke hati kite neh. Kalo cust ckp ciap2 dier nak bga camner sonang sikit tp bagus jg utk menambah koleksi kite kannn :)

kite rs biler dah byk2 & dah cantum dgn ‘gedik2′ yg lain tentu nmpk menarik ti jd kite akan usahakan ke arah kecantikan dan keayuan tu nnt xoxo =P

^

^

tetibe kan awak…kite rase ghindu..lalalala

333