kelas bunga Cik QQ

As salam. Niari sgt2 bizik, sgt2 ngantok..sgt2 letih :) Pg td koi 5 pg lebih kurang br lena, jap je dah bangun then xtido2 lagik neh. Kluar ke Jln TAR temankan Ayu membeli brg utk buat bunga dulang adeknyer, mmg rush sgt… masuk 5 kedai membeli belah lam masa 2 jam. Pilih2 pon kelam kabut cam kena kejor dek hannnjinggggg jer. Lama2 kang muncung enchek sominyer yg menjaga babynyer di luar kedai =P org lelaki bkn suke sgt hekut pompuan  soping kann?

sampai je umah, mam…solat zuhur terus je godek2 brg2 yg dibeli tadi, terus Ayu msk kelas buat bunga, mujur gak babynyer ketiduran keletihan :)

disebabkan ibunyer lp bw bantal ucuknyer terpaksa rela la kite pinjamkan bantal ucuk kite, kasik 1 je kaler biru yg kaler kuning dok tepi eh :).

Ayu in Action =P

yg sblh kiri kite buat & yg sblh kanan 4 ketoi tu Ayu yg bikin :D

siap utk dicantum, kite pantau je Ayu buat sbb kite cbuk wat brg kite jugak

 perlu diperbaiki lagik ni Ayu

hehehe..pandai2 la Ayu nak menjadikkannyer bunga dulang hantaran. hehehe semenjak belajar buat bunga ni, dier dah berani buat sendiri tp biasa la nak kite ade gak sblh jd mandur kalo tak jap2 tepon jap2 mms hasil kerjanyer utk kite tgk, padahal kite bukannyer reti pon, men belasah hekut sodap jor =P. Pepun kite nntkan ler kesudahan hasil keroje Ayu tu nnt…semoga berjaya sahabat ku..chaiyokkkkk \^.^/

^

Love, QQ

333

bunga telur Tulip

As Salam…. cust kite , Puan Gee order bunga telur tulip utk majlis menyambut menantunyer, 1st time buat neh, harap2 dier suker dannnnnn kite de prob sal tangkai bunga tu, hurmmm…

setakat neh dier dah tgk & dier suker sgt. Dier terima ttg tangkai bunga tu, bgnyer dah cukup puas hati tp bg kite tidakkkk len kali kn cr dawai yg besouuuu punyer :D

**cerita ttg n3 ini: kite sgt suke sbb ianya PALKADOT…NOKTAH ahakz…

^

^

^

kite sgt pasti dlm hati kite ade awak

333